Kiran® Fos

Fosfat er en vigtig ingrediens i pølser og saltede kødprodukter.

Fosfat øger proteinudtræk og fremmer salts indvirkning på kødets vandbindings- og fedtbindeevne, så kødprodukterne bliver mere saftige, ​har lavere kogesvind og bliver mere faste i konsistensen.

Det er vigtigt at man vælger den rigtige type eller kombination af fosfater til netop det produkt man ønsker at fremstille. En forkert type fosfat kan f.eks. betyde at produktet ikke binder tilstrækkeligt med vand eller at farvedannelsen ikke udvikler sig som ønsket.

Vores Kiran® Fos blandinger er fosfatblandinger, der er skræddersyet til forskellige applikationer.

Vi har mange forskellige blandinger til farsprodukter, saltlager mm. - med eller uden supplerende ingredienser, der kan være afgørende for den rette farve, holdbarhed osv.

Kontakt os for information om de forskellige Kiran® Fos blandinger.

Kiranto Foods A/S​

CVR: 24056414

Ring til os på

Telefon: +45 44 95 47 42

Skriv til os på

E-mail: kf@kiranto.dk

beskyttelse af oplysninger